1461 TRABZON MERSİN İDMANYURDU'NU GÖZÜNE KESTİRDİ

1. Lig'e çıkmayı hedefleyen 1461 Trabzon bu yoldaki engelleri tek tek geçmek istiyor. Lacivert-Kırmızılılar, ilk maçta 0-0 berabere kaldığı Yeni Mersin İdman Yurdu’nu Cuma günü oynanacak rövanşta mağlup edip bir üst tura adını yazdırmakta kararlı.

TFF 2.Lig Play-Off 2. Tur ilk maçında önceki gün Yeni Mersin İdman Yurdu ile deplasmanda golsüz berabere kalarak avantajlı bir şekilde Trabzon’a dönen, 1461 Trabzon FK’da nefesler tutulmuş durumda. Son yıllarda sürekli kapısından döndüğü 1.Lig hedefine bu sezon ulaşmakta kararlı olan Lacivert-Kırmızılılar, Cuma günü Yavuz Selim Stadı’nda oynayacağı rövanş maçına kilitlendi.

1461 TRABZON İÇİN FİNAL MAÇLARINDAN BİRİ

“Yolun sonu 1.Lig” sloganıyla maça hazırlanan 1461 Trabzon FK’da Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, “Cuma günü Yavuz Selim Stadı’nda final maçlarından birine çıkacağız. Taraftarlarımızın bu maçta takımını coşkulu bir şekilde desteklemesini bekliyoruz. Tüm camia 1.Lig hedefine inanıyoruz. Bunun için son ana kadar elimizden gelen mücadeleyi ortaya koyacağız” ifadelerini kullandı.