BÜYÜKŞEHİR'DE BAYRAM COŞKUSU

Kurban Bayramı nedeniyle Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde bayramlaşma programı gerçekleştirildi. Bayramlaşma programına Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Beşikdüzü Belediye Başkanı Cahit Erdem, CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan sivil toplum kuruluş temcilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 VALİ YILDIRIM: BAYRAMINIZI KUTLUYORUM

 Trabzon Valisi Aziz Yıldırım programda açıklamalarda bulunarak tüm vatandaşların bayramını kutladı. Vali Yıldırım, "Bütün Trabzonluların ve İslam aleminin bayramını kutluyorum. Belediyemizin düzenlediği program güzel bir bayramlaşmaya sahne oldu. Birlik ve beraberliğimizi ortaya koyan görüntüler.  Bayramınızı tekrardan kutluyorum" ifadelerini kullandı.

 GENÇTEN ÇOCUKLARA HEDİYE

 Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç de bayramlaşma törenine katılan çocuklara oyuncak hediye etti. Ardından açıklamalarda bulunan Başkan Genç tüm hemşehrilerinin bayramını kutladı. Genç, "Huzur içinde bayramımızı kutluyoruz. Tüm hemşehrilerimin bayramını bir kez daha kutluyorum. Bu bayramın, kanın ve gözyaşının aktığı coğrafyada, kardeşlerimizin de kurtuluşu olmasını diliyorum. Oradaki zulmün sona ermesini yüce Allah'tan diliyorum" şeklinde konuştu.