İYİ PARTİLİ YAVUZ AYDIN: TÜRKİYE GENELİNDE TEMİZ BİR SAYFA AÇTIK

Aydın: "İYİ Parti Trabzon İl Başkanımız Opr. Dr. Erkan Muhammet ve Ortahisar İlçe Başkanımız Kemal Eraydın ile Trabzon'da ve Türkiye genelinde temiz bir sayfa açtık." dedi.

İYİ Parti'de Trabzon teşkilatında yaşanan değişimlerin ardından yeni bir yapılanma süreci başladı. Koray Aydın'ın genel başkan seçilememesi ve Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'ın istifasıyla hareketlenen süreçte, İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Fatma Başkan liderliğinde görev yapan 62 yönetim kurulu üyesi istifa etti. Bu istifalar sonucunda İYİ Parti Trabzon İl Başkanlığı'nın yönetimi boşalmıştı.

İYİ Partili Yavuz Aydın Trabzon yapılanmasını açıkladı

Yeni yapılanma sürecine ilişkin son gelişmeyi İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın duyurdu. Aydın, Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nun liderliğinde gerçekleştirilen haftalık TBMM Grup toplantısının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İYİ Parti Trabzon İl Başkanımız Opr. Dr. Erkan Muhammet ve Ortahisar İlçe Başkanımız Kemal Eraydın ile Trabzon'da ve Türkiye genelinde temiz bir sayfa açtık" ifadelerine yer verdi.

Aydın ayrıca yaşanan süreci değerlendirirken, "İktidar olma yolunda gayretlerimizi artırarak seferberlik duygusuyla hareket edecek, Atatürk'ün izinden ilerlemeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.