SEBAT GENÇLİK İSTİKRARDAN YANA

3. Lig’de mücadele eden temsilcilerimizden Sebat Gençlik Spor’da yeni sezon için kollar sıvandı. Geride bıraktığımız sezon 2. Lig hedefine ulaşamayan kırmızı-beyazlılar, yeni sezona çok daha güçlü ve iddialı girmek istiyor.

Bu çerçevede öncelikli olarak teknik direktör Adem Çak ile sözleşme imzalayan kırmızı-beyazlılar, sosyal medya hesabından da, “Teknik direktörümüz Adem Çak ile 2024-25 sezonu için anlaşmaya varmış bulunmaktayız.

Hocamızın yeni sezonda takımımızda nice başarılara imza atmasını temenni ediyor ve kendisine başarılar diliyoruz” açıklamasını yaptı.

 Sebat Gençlik Spor, teknik direktör Adem Çak’ın raporu doğrultusunda da iç transfer çalışmalarına başladı. Kırmızı-beyazlılar bu çerçevede kaptan Gökhan Alsan ve Emrah Çırak ile 1’er yıllık sözleşme imzaladı.

Teknik Direktör Adem Çak, takımın ihtiyaçları doğrultusunda transferdeki arayışlarını sürdürürken, bayramın ardından nokta transferler yapılıp yeni imzaların da atılacağı öğrenildi. Öte yandan kırmızı-beyazlılarda 23 Haziran’da kongre de yapılacak.